0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

Kiezen in de Smiezen - vervolgtraining

In de tegenwoordige snel veranderende wereld (VUCA) vliegen oude en nieuwe termen je om de oren, zoals Lean, Agile, KaiZen, Scrum, Kanban, retro's.

Er zijn veel tools en werkvormen die teams verbinden en in beweging zetten. De KeuzeKnikker™ is een tool die je van het begin tot het eind kunt gebruiken en  die veranderende wereld heeft natuurlijk geen einde...
Van keuze voor verandering en tools, engagement, weerstand, teamontwikkeling, retro's, functionele analyses; het maakt niet uit de KeuzeKnikker is your person!

Door je reis te lopen op en met de KeuzeKnikker vanuit IK naar WIJ en vice versa, worden doelen van teams helder gemaakt en worden de interne en externe grenzen getest. 

Als je de KeuzeKnikker nog niet kent, volg dan eerst  .

  • 28-Mar-2022 | 09:30:00
  • 22-Apr-2022 | 09:30:00

Algemene informatie

Deze vervolg training over kiezen is inclusief de KeuzeKnikker™ en het recht op het gebruik daarvan.

Ook in organisaties komen we graag (agile) coaches en trainers verwonderen en uitrusten met de  verdiepende kennis van het kiezen en de KeuzeKnikker™. Deze training geeft je ook toegang tot Kiezen met de Klub (Agile).

We kiezen voor deze tweedaagse training een inspirerende rustige omgeving uit, om je opnieuw te kunnen verwonderen over deze mooie tool. Een verrijking van je gereedschapskist als (agile, team) coach en trainer.

kies voor meer informatie

Geef ons uw naam en email adres en we sturen u meer informatie over deze voorstelling