0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

Kiezen in de Smiezen - tweedaagse expeditie met de KeuzeKnikker

dreamstime-m-

In de tegenwoordig snel veranderende wereld, die we proberen te duiden en snappen als VUCA of op weg naar BANI, vliegen oude en nieuwe termen je om de oren, zoals Lean, Agile, KaiZen, Scrum, Kanban, retro's.

Er zijn veel tools en werkvormen die mensen verbinden en in beweging zetten. De KeuzeKnikker™ is een tool die je van het begin tot het eind kunt gebruiken om zoveel mogelijk perspectieven te zien en te omarmen in die eindeloos veranderende wereld.

Modern leiderschap, engagement, weerstand, teamontwikkeling, functionele analyses; het maakt niet uit de KeuzeKnikker™ is your thing!

Door je reis te lopen op en met de KeuzeKnikker™ vanuit IK naar WIJ en vice versa, worden doelen  helder gemaakt en worden de interne en externe grenzen getest. 

Dealen met spanning en ongemak worden een bron van inspiratie en energie!

  • 06-Okt-2023 | 09:30:00
  • 03-Nov-2023 | 09:30:00

Serious Fun

Wij kiezen voor een inspirerende omgeving om je onder te dompelen in de geheimen van het kiezen en de KeuzeKnikker™. Na de 2 trainingsdagen krijg je een spaarpot mee. Hoe we de spaarpotvullen, leggen we natuurlijk ter plekke uit...

Je kunt na deze expeditie de KeuzeKnikker™ als tool gebruiken. Wil je een certificaat, volg dan onze training Kiezen in de Smiezen - start training.

Ook organisaties mogen gebruik maken van dit aanbod, wilt u graag uw mensen in huis trainen dan kiezen we samen voor een andere datum.

De training begint om 09.30 en eindigt op dag 2 om 17.00 uur. 

De trainingen op onze site worden getoond exclusief BTW, op de factuur wordt de BTW uitgesplitst getoond. Je kunt zelf een overnachting regelen via de locatie.

kies voor meer informatie

Geef ons uw naam en email adres en we nemen contact met u op

yes
yes
yes
yes
yes
yes
yes