0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

Kiezen in de Smiezen - Zomer aanbieding

seizoenen

Heb jij een seizoen wat bij je past voor je ontwikkeling? Wij wel, het hele jaar door! Resoneer jij wel op de zomer als jaargetijde en is dit het tijdstip voor jou of wil je je ontwikkelingsbudget goed  besteden, kies dan voor je eigen persoonlijke effectiviteit.  We hebben een mooi aanbod voor professionals samengesteld, dat je meeneemt naar de geheimen van de KeuzeKnikker™ maar ook naar een inspirerende plek in Nederland, zodat je optimaal bezig kunt zijn met je ontwikkeling.

De trainingen Kiezen in de Smiezen  (het begin) en (het vervolg) worden samengevoegd voor deze gelegenheid, zodat je daarna helemaal los kunt gaan met de KeuzeKnikker, 1-op-1 of met (agile) teams.

Kies je voor jezelf, kies dan voor dit mooie aanbod!

  • 15-Jul-2022 | 09:30:00
  • 29-Jul-2022 | 09:30:00

Speciale aanbieding

Wij kiezen voor een inspirerende omgeving om je onder te dompelen in de geheimen van het kiezen en de KeuzeKnikker™. Na de 3 trainingsdagen krijg je een knikker mee en een spaarpot en mag je die als professional gebruiken. De spaarpot leggen we natuurlijk ter plekke uit...

Ook organisaties mogen gebruik maken van dit aanbod, wilt u graag uw mensen in huis trainen dan kiezen we samen voor een andere datum.

De training begint om 09.30 en eindigt op dag 3 om 17.00 uur. Inclusief 2 overnachtingen

De trainingen op onze site worden getoond inclusief BTW, op de factuur wordt de BTW uitgesplitst getoond.

kies voor meer informatie

Geef ons uw naam en email adres en we sturen u meer informatie over deze voorstelling