0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

Omarm de 5 O's

Of je nu autonomie hebt bereikt of hier naar op weg bent, er liggen keuzes in het verschiet en je emoties en onbewuste zullen zich ermee blijven bemoeien. Beheers je het merendeel van de 5 A’s zoals hieronder benoemd en wil je keuzevrijheid op een hoger niveau?? Omarm de 5 O’s!

Met deze intensieve training voor je keuzespier krijg je een nieuw perspectief op het leven, verruim je je speelveld en vergroot je je eigenwaarde, authenticiteit en integriteit. Spanning, angst en weerstand worden brandstof, gebonden energie komt vrij. 

autonomie

Ongemak
Wie kent het gevoel niet? Er staat een olifant in de kamer. Er moet iets gezegd worden maar niemand zegt iets. In de stilte gebeurt van alles. Zweet in je handen, verhoogde hartslag, vlinders in je buik…. is het angst of opwinding? Hoe gaan we om met onze neiging van dit gevoel weg te willen. Steek jij je nek uit of zwijg je als het graf? Hoe kies je je onder deze druk uit?

Onwetendheid
De wijsheid van het niet weten. Een drone vliegt op Mars op zoek naar leven. 95% van het leven in de Oceaan op aarde is nog een raadsel. Ervaar hoe enorm bevrijdend het kan zijn om verlost te worden van de drang altijd alles te willen weten. We nemen tijd om terug te keren naar die mooie oer gedachte achter de keuze: nieuwsgierigheid. Met de onbevangenheid van een kind te vragen ‘waarom dan?’

Onzekerheid
Voorbij de illusie van zekerheden ligt werkelijke vrijheid. Deze schuilt in vertrouwen op het onbekende. In deze module oefenen we in het ‘verdragen’ van onzekerheid waardoor onze zorgen niet de kans krijgen beslag te leggen op de realiteit. Geef je bezorgde geest geen kans het nu in te kleuren met angstige beelden uit het verleden of vrees voor morgen. Wat is het ergste dat je kan gebeuren?

Onmetelijkheid
Op het strand een fossiel vinden van 138 miljoen jaar oud, winkracht 10 of een heldere sterrenhemel kunnen ons in een staat van verwondering en nederigheid brengen. In zo’n moment huist een universeel kompas en een energie die we aan kunnen wenden heel dicht bij onze kern te zijn en van daaruit keuzes te maken rondom zingeving. Wat is de vraag waarop jouw leven het antwoord is? 

Onvermogen
Zonder onder ogen te zien dat we leven niet naar onze hand kunnen zetten blijven we dolen, willen we gezien worden en zijn we simpel te verleiden. Besef van dit onvermogen doet iets met ons gevoel van autonomie en keuzevrijheid. Of hebben we die niet en is de vrije wil een slechte grap van de schepper? We kijken naar non-dualiteit en de keuzeparadox geeft richting. De vraag blijft: is er een weg of bestaat de weg louter uit onze voetstappen?

De 5 O's Omarmen

  • a: één-persoonskamer douche en toilet
  • b: gedeelde kamer douche en toilet
  • c: gedeelde kamer douche/toilet op gang

Retraite

Wij bieden dit aan in de vorm van een meerdaagse retraite op prachtige locaties. Theorie en oefeningen worden gecombineerd met fysieke en mentale ontspanning (yoga, stilte, mediatie, wandelen) en creatieve speelse elementen. Dus plenty ruimte om ook jezelf te omarmen. 

Duur: 8 dagdelen van vrij. middag tot ma. ochtend (inclusief 3 avondsessies)


Prijs: vanaf € 795,= tot € 945,= incl. overnachting (afhankelijk van kamerkeuze)

Interesse? vul het formulier in!