0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

De kunst van het Kiezen - een leuke workshop om voor te Kiezen!

question-mark--

De Kunst van het Kiezen - een leuke workshop om voor te kiezen!

Keuzes maken, soms een eitje, soms een worsteling. Het goede nieuws: Kiezen kun je leren! Een workshop voor hen binnen uw bedrijf die er aan  toe zijn ‘maarwatdanals’ en het ‘ziejewelisme’ achter zich te laten. 

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes
Je hebt huis, tuin en keuken keuzes. Van die dagelijkse, gangbare, natte vinger, dertien in een dozijn keuzes. Maar er zijn ook keuzes waar heuse KeuzeKoorts mee gepaard gaat. Zo’n ‘Woahh, als dit maar goed uitpakt!’ moment. Je baan opzeggen, het roer omgooien, de stekker uit je bedrijf of samenwerking trekken, radicaal tegen de stroom in gaan, de klok luiden, de band met je familie of geliefde verbreken zijn 100% keuzes waarbij soms geen vangnet of alternatief aanwezig is. Waarbij je werkelijk verlies ervaart. Interessant is waarom de één blijft wikken en wegen terwijl de ander geen dilemma uit de weg gaat. Hoe komt dit? Kunnen we hier wat van elkaar leren?

Ieder mens zijn Keuzestijl

Kijk om je heen (of in de spiegel) en je zult merken dat ieder mens zijn eigen stijl van keuzes maken heeft vaak gerelateerd aan zijn persoonlijkheidstype. Zo heb je de KeuzeKrijger die resoluut kiest. De KeuzeKrent die héél zuinig is met keuzes en de KeuzeKoekoek, die de keuze het liefst bij de ander neerlegt. Wij onderscheiden ruim twintig verschillende stijlen in zowel werk- als privé situaties en deze prachtige diversiteit leidt tot harmonie en creativiteit maar ook tot onbegrip en conflict. 


Een workshop met dilemma’s

Deze workshop hadden we Aap Noot Kies kunnen noemen Het is de les ‘keuzes maken’ die we op school hadden moeten hebben. Het grote verschil is dat we nu breder, vanuit onze eigen successen en missers kunnen kijken naar wat ons drijft én tegenhoudt. We benaderen kiezen met focus en concentratie, maar ook met humor en ‘spel’. Luchtigheid reduceert het ongemak rondom kiezen. 

De KeuzeKnikker
Tijdens de workshop gebruiken we de kleurrijke Keuzeknikker™. Een geheel voor trainingen keuzes maken ontwikkeld 3-D tool. En we verkennen de spanningsvelden die samenhangen met kiezen zoals Ik-Wij, Moeten-Mogen, Verlangen-Resultaat. 

Deze incompany training duurt  4 uur en kan op elke locatie in het land gegeven worden, ook in het Engels. 

De prijs is per persoon en is op basis van maximaal 8 deelnemers per workshop. Grotere groepen uiteraard mogelijk, mail ons gerust.

Resultaten

  • Je keuzestijl leren kennen en hoe je omgeving daarop reageert
  • Vergroten van inzicht in keuzeprocessen bij individu en binnen teams
  • Bewustwording van belemmerende overtuigingen en meereizende bezwaren

The Choice is Yours!

Een leuke workshop voor je medewerkers, met je team, of 1 van de Keuze workshops op een ontwikkelingsdag. Kan en mag allemaal. Het bedrag is exclusief BTW en geldt voor 8 personen. Zijn er meer mensen in de organisatie die willen kiezen voor deze workshop, vraag dan even per mail de staffel aan voor meer personen!

kies voor meer informatie

Geef ons uw naam en email adres en we nemen contact met u op

yes
no