0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

Martin Spee

In 2012 promoveerde ik mijzelf tot KeuzeHeer. Ik had al een decennia iedere publicatie die ik maar kon vinden over keuzes maken verslonden. Geïnspireerd door talloze brainstormsessie met ons ‘vrienden keuzeclubje’ en door mijn verlangen mijn eigen keuzes te begrijpen. Mijn leven toonde tot op die dag namelijk een verre van stabiel patroon. Ook aan mijn CV was geen touw vast te knopen. Voordat ik Abraham had gezien had ik al drie levens achter de rug. Had ik hier steeds voor gekozen of was dit gewoon zo gelopen?

Als mogelijk antwoord op die vraag ontwikkelden wij de KeuzeKnikker™, een instrument om keuzes te doorgronden en leidden wij zo’n 140 professionals op om hiermee te werken. Daarnaast werkte ik d.m.v. studie, training en opleiding aan mijn autonomie en vakmanschap. Dat bracht me echter nog steeds niet altijd van A naar B. Ik miste iets, er moest meer zijn achter mijn horizon.   

Anno nu, wederom legio keuzes, levenslessen en omzwervingen later weet ik eindelijk hoe het leven in elkaar zit! Het zit niet elkaar…. Het is een puzzel die we iedere dag opnieuw leggen en helaas, de doos waarop staat wat het moet worden, ontbreekt. Groei wordt volledig veroorzaakt door de keuzes die een mens maakt én door ook te kiezen wanneer je geen enkel zicht hebt op het resultaat!

Vanuit KeuzeGoeroes schets ik mensen een weg om ten volle te leven; ik leer ze kiezen!

martin43
n het donker zien ze je niet. Als je zwijgt dan horen ze je niet. 
Dus hou je adem nu maar in en stik niet. 
(Kadanz)

Terug naar wie wij zijn 

Meer weten?

Mail Martin