0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

Kiezen in de Smiezen - vervolg training

marbles

In de tegenwoordige snel veranderende wereld (VUCA of op weg naar BANI) vliegen oude en nieuwe termen je om de oren, zoals Lean, Agile, KaiZen, Scrum, Kanban, retro's.

Er zijn veel tools en werkvormen die teams verbinden en in beweging zetten. De KeuzeKnikker™ is een tool die je van het begin tot het eind kunt gebruiken en  die veranderende wereld heeft natuurlijk geen einde...
Van keuze voor verandering en tools, engagement, weerstand, teamontwikkeling, retro's, functionele analyses; het maakt niet uit de KeuzeKnikker is your person!

Door je reis te lopen op en met de KeuzeKnikker vanuit IK naar WIJ en vice versa, worden doelen van teams helder gemaakt en worden de interne en externe grenzen getest. 

Als je de KeuzeKnikker nog niet kent, volg dan eerst onze Kiezen in de Smiezen - start training.

Algemene informatie

Deze vervolg training over kiezen is inclusief de KeuzeKnikker™ en het recht op het gebruik daarvan.

We kiezen voor deze training een inspirerende rustige omgeving, om je opnieuw te kunnen verwonderen over deze mooie tool. Een verrijking van je gereedschapskist als (agile, team) coach en trainer.

Ook in organisaties komen we graag coaches en trainers verwonderen en uitrusten met de verdiepende kennis van het kiezen en de KeuzeKnikker™, vraag om een offerte op maat! 

kies voor meer informatie

Geef ons uw naam en email adres en we nemen contact met u op

yes
yes
yes
yes